A legmenőbb esküvői trendek Hollywood kedvenc esküvőszervezőjétől

Az esküvőjük előtt álló Hollywoodi sztárok (például Hilary Duff, Lala Vasquez és Jennifer Lopez) már 20 éve Mindy Weiss-t kérik fel, hogy segítsen nekik megszervezni a nagy napjukat. Mindy munkáiról számtalan magazin jelentetett meg fotósorozatokat, sok-sok könyv idézi az ő módszereit és a Pinterest is tele van szebbnél szebb esküvőinek részleteivel. Mindez sok menyasszonyt inspirál a világ minden tájáról, amikor készülnek az esküvőre, az azt követő fogadásra, vagy a lakodalomra.

 

Vera Wang arról beszélgetett Mindy-vel, hogy mik a legújabb és legérdekesebb design elemek, és legmenőbb részletek, amivel 2014-ben egy igazán reprezentatív esküvőn terveznie kell egy párnak.

 

 

Melyek a legnépszerűbb helyszínek mostanában?

 

A legtöbb menyasszony mostanában mindinkább egyedi helyszínt keres az esküvőjéhez. A kültéri nagy kertek és ősfás parkok, - különösen azok, amelyek különleges kilátást nyújtanak - rendkívül népszerűek. Azonban, amikor az ügyfeleim meglátják az árajánlatokat, amit ezek a helyszínek küldenek, gyakran meggondolják magukat és egy beltéri/fedett helyszín mellé teszik le a voksukat, amely már eleve kínál asztalokat, székeket és van konyha is. A hatalmas rusztikus, átalakított istállók és szénatározók azonban továbbra is szuper-népszerűek, és nem hiszem, hogy ez a trend bármikor megváltozna a közeljövőben. Mi lehet menőbb, mint egy régi rusztikus istálló, és egy designer selyem menyasszonyi fátyol együtt?

 

 

Hogyan tudnak a párok igazán egyedi asztaldíszeket találni?

 

Imádom, mikor a menyasszony arra kér, mindenféle asztaldíszt használjunk vegyesen. A kedvencem továbbra is az, amikor 5 hajócskát megtöltünk mindenféle virággal, szirmokkal, levelekkel, szálas és cserepes virágokkal vegyesen, majd üveg gyertyatartókkal vesszük őket körbe. Modern virágtartók és vintage cuccok keveréke is mindig varázslatos, csakúgy, mint a magas és alacsony virágtartókat ötvözni egy helyen. Tégy melléjük egy tál téli bogyós gyümölcsöt, és kész a csodaszép asztaldísz. A Great Gatsby filmből is sok ihletet merítettem J

 

Az „üljünk le és együnk” módszer a legdivatosabb az esküvő utáni fogadásra, vagy itt is új trendek figyelhetők meg?

 

Az én esküvőimen az ültetett francia felszolgálásos vacsora az abszolút ász… ez az, ahogy a család szeret enni, és így lehet a legszebb asztalokat is díszíteni. Háromfogásos étkezés a leggyakoribb: előétel, főétel és desszert. Imádom, amikor kis kosárkákban hozzák ki a sült burgonyát, a pirítot kelbimbót, vagy a kukoricát.

 

Mi a helyzet az italokkal?

 

Az igazán elegáns italok listája nem változik. Klasszikus koktélok, dirty martinik, és vodka jéggel..

 

Hogyan indítod el a lakodalmat? Miben tér ez el a fogadástól?

 

A lakodalomban a legfontosabb, hogy eléggé el tudjanak lazulni az emberek a tánchoz. Ha a lányok kiengedik a hajukat, a srácok meglazítják a nyakkendőjüket, akkor jól dolgoztál. Ha van rá keret, külön helységben tartjuk a lakodalmat, tompított fényekkel, kisebb asztalokkal, kényelmesebb székekkel. Itt már van helye a mozgó fényeknek és a diszkógömbnek is.

 

Mik azok a részletek, amiket „kötelezővé tennél” a pároknak, s melyekről próbálod lebeszélni őket?

 

A részletek embere vagyok, imádom a sok-sok finom kis apró részletet. Nálam kötelező elem a múlt megidézése egy esküvőn. Egy vintage bármi olyan melegséget és olyan történeteket rejt magában, amit nehéz szavakkal leírni. Egy régi váza vagy képkeret és a legmodernebb fogadásból is csoda lesz.