Hogyan szervezzem meg az esküvőm 8 lépésben? Első lépés: a kezdetek

Először is gratulálunk!

Az esküvő napja az egyik legfontosabb esemény egy pár életében, így ne hagyjátok, hogy az esküvőszervezés nehézségei elvegyék ettől a kedvetek.

Első látásra elképesztően bonyolult összehozni egy több száz fős esküvőt, pláne akkor, ha még sosem szerveztél egy kerti grillezést sem, de ne izgulj! Számtalan párnak sikerült már ez előttetek! Fontos azonban, hogy az esküvőtöket nem csak a vendégeknek, de nektek is élveznetek kell, így nem árt némi tervezés a nagy nap előtt. A Rendezvénymagazin ezért 8 pontban összefoglalja nektek, hogy mi mindenre kell gondolnotok. Kezdjük is:

Az esküvőszervezés első lépései

 

A leánykérés már elég izgalmat tartogathat, s amikor már elmondtátok a nagy hírt a szüleiteknek, barátoknak, valószínűleg rádöbbentek, hogy ez még csak a kezdet, innen indul majd igazán a szervezés.

7 kérdés, amit fel kell tenned, ha rendezvényszervezőt választasz

Hogyan válasszak rendezvényszervezőt?

A Rendezvénymagazin szerkesztőségébe érkező leggyakoribb kérdések között toplistás az, hogy hogyan tudjuk a leggyorsabban kiválasztani a nekem megfelelő rendezvényszervezőt / esküvőszervezőt. Legyen szó akár magánrendezvényről, akár céges karácsonyról vagy ügyféleseményről, a rendezvényszervező személye és képességei befolyásolják talán legjobban az esemény végső képét, s azt vendégeink mennyire érzik jól magukat, mennyire emlékezetes és hasznos nekik a rendezvényünk.

Javasoljuk, mielőtt kiválasztanánk a rendezvényszervezőnket, írjunk össze egy listát a 3-5 szóba jövő választásról, s tegyük fel nekik a következő kérdéseket: 

A legmenőbb esküvői trendek Hollywood kedvenc esküvőszervezőjétől

esküvői asztaldísz

Az esküvőjük előtt álló Hollywoodi sztárok (például Hilary Duff, Lala Vasquez és Jennifer Lopez) már 20 éve Mindy Weiss-t kérik fel, hogy segítsen nekik megszervezni a nagy napjukat. Mindy munkáiról számtalan magazin jelentetett meg fotósorozatokat, sok-sok könyv idézi az ő módszereit és a Pinterest is tele van szebbnél szebb esküvőinek részleteivel. Mindez sok menyasszonyt inspirál a világ minden tájáról, amikor készülnek az esküvőre, az azt követő fogadásra, vagy a lakodalomra.

 

Vera Wang arról beszélgetett Mindy-vel, hogy mik a legújabb és legérdekesebb design elemek, és legmenőbb részletek, amivel 2014-ben egy igazán reprezentatív esküvőn terveznie kell egy párnak.