Adatvédelmi szabályzat

Cégünk, a One Viva Kft, a rendezvény.com oldal üzemeltetője. Tiszteletben tartjuk és óvjuk az Ön személyes adatait, az Ön által önkéntesen megadott adatokat az Adatvédelmi törvénynek és a hatályos jogszabálynak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át.

 

A regisztrált felhasználó által kötelezően megadott adatokat (név, email cím, jelszó, telefonszám) a felhasználói jogosultság azonosítása érdekében valamint a foglaló rendszerben történő időpont egyeztetés céljából használjuk és tároljuk információs rendszerünkben.

 

Minden felhasználó maga dönt, hogy a kötelezően megadandó adatokon felül milyen adatot ad meg, ezen adatok módosítását is saját maga végezheti a honlapon a bejelentkezést követően az Adatok módosítása részben.

 

A regisztrációkor megadott adatokat illetve az oldal látogatása során készült statisztikákat arra használhatjuk, hogy a honlap látogatása során a letöltött oldalakon megjelenő hirdetési csíkokon (banner) személyre szabott reklámot jelentessünk meg. A látogató egyes adatai eltárolásra kerülhetnek anonim statisztikai célokra (belépés ideje, ip címe stb). A használat során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében a látogatástól számított legalább 1 évig tárolja a rendszer az adatokat.

 

A felhasználói profil végleges törlésre az adminisztrátor segítségével van lehetőség, a kérést emailben kell eljuttatni hozzánk, ennek feldolgozásáról való visszajelzéskor tekinthetőek az adatok töröltnek. Amennyiben a felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor adatait a felhasználási feltételekben biztosított módon azonnal törölhetjük.

 

A személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén az Evolver Technologies Kft. szerverein tároljuk.

 

 

További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az ügyfélszolgálatot a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.